Získejte více přímých rezervací pomocí služby Google Hotel

3 minutes reading

1. 2. 2023

Nově jsme pro Vás připravili napojení na Google Hotel. Tato služba pomůže Vašemu ubytovacímu zařízení být více vidět v online světě a zvýšit procento Vašich přímých rezervací.

Google Hotel jako zdroj přímých rezervací

Přinášíme Vám další nástroj, který Vám pomůže přilákat hosty přímo na Váš web.
Není žádným tajemstvím, že v dnešní online době lidé vyhledávají  nejvíce informací prostřednictvím Google Search a Google Maps. 

Využijte možnosti napojení Vašeho ubytovacího zařízení na Google Hotel a zvyšte tak procento přímých rezervací přes Váš booking engine.
Díky tomuto nástroji můžete i eliminovat placení vysokých provizí drahým ubytovacím portálům. Navíc rozšíříte své portfolio kanálů, kde inzerujete.

První metaserch napojený na Better Hotel

Jedná se o dnes nejrozšířenější metasearch platformu. Tyto platformy mají obecně za cíl zobrazit nabídky ubytování od OTAs, ale i od ostatních poskytovatelů rezervací tedy i z Vašeho rezervačního formuláře. Hostům je tím umožněno přehledně porovnávat ceny hotelů
a udělat si rezervaci za co nejvýhodnějších podmínek.

Better Hotel a Google Hotel

Přichystali jsme pro Vás jedinečnou možnost využít funkci tzv. Google Booking Link, který je pro Vás v rámci licence zdarma. Stačí mít pouze zřízený hotelový profil u společnosti Google a v systému Better Hotel ho propojit s touto funkcí. Následně budete již moci plně využívat další prodejní kanál.

Z pohledu hosta se při hledání hotelu ve vyhledávači Google zobrazí nově Vaše nabídka
s aktuální cenou a možností rezervace přímo přes Váš rezervační systém. Hosté Vám tak nebudou odcházet na drahé prodejní portály a Vy už nebudete platit zbytečné provize.

Co vše Vám Google může nabídnout

Pro úplnost jsme pro Vás připravili přehled funkcí, které od Google Hotel můžete jako hoteliéři využívat. Jejich hlavní výhodou je zvýšení Vaší viditelnosti ve výsledcích vyhledávání a zobrazení v mapách Google, a tím následné zvýšení objemu rezervací. Nezapomínejte, že tyto kanály jsou v současné době jedním z klíčových míst, odkud lidé aktivně plánují cestu do Vaší destinace. 

  1. Free Booking Link
  2. Google Moje Firma (Google My Business)
  3. Online marketing pro hotely (Google Hotel Ads)

Jak napojit Google Hotel v systému Better Hotel naleznete zde.
(Pro zhlédnutí musíte být přihlášeni v systému Better Hotel.)

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na info@better-hotel.com
nebo telefonicky na +420 608 531 336.

Váš Better Hotel  …a máte čas na své hosty

Sdílet článek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Související články

Move your business to an entire new level.

Submit your inquiry and order a trial version of the system for 30 days for free! 

Try Better Hotel for 30 days.
Free and without a credit card!

Within 24 hours after sending the form, our sales representative will contact you and arrange a system demonstration date with you.