Webinář

Od Google Hotel až po online marketingové strategie

úterý 21. března 2023 od 14:00 do 14:45

Registrujte se na nový webinář a zjistěte, jaké nástroje vám pomohou při získávání přímých rezervací a zviditelnění se v online prostoru. Řeč bude například o službě Google Hotel, se kterou vám nabízíme bezplatné propojení s vaším rezervačním systémem a ukážeme si její výhody a funkce. Dále vám dáme pár tipů, jak propagovat vaše ubytovací zařízení online a slovo bude mít také specialista z marketingové platformy Sojern, který vám představí své služby hotelového marketingu.

OK2OLJ1_small

Event information

Programem vás provedou Adam Göttel, Zuzana Dominová a zástupci firmy Sojern.

Návrh bez názvu (1)

Adam Göttel

zuz-01

Zuzana Domínová

Sojern-01

Roger Miro

Nástroj Google Hotel a Google Free Booking Links našim klientům prokazatelně přináší velké úspěchy a znatelný nárůst přímých rezervací (dle statistik až 30%). Rozhodně se tedy vyplatí tyto nástroje používat. Jak na to? To vám poradíme na webináři „Od Google hotel až po online marketingové strategie“. Řekneme si, jak může být vaše ubytování více vidět v online světe a připojí se také specialista z marketingové platformy Sojern, který vám odprezentuje zvýšení viditelnosti prostřednictvím online marketingu a možnosti spolupráce, kterou Better Hotel zprostředkovává. 

Obsah:

  1. Získejte více přímých rezervací pomocí Google Hotel
  2. Základy online marketingu (Adwords, Sklik)
  3. Boost Growth & Profitability with the Sojern Travel Marketing Platform (tato část webináře bude probíhat v angličtině)

Online webinář je zdarma. Podmínkou pro účast je registrace. Neváhejte, vyplňte krátký registrační formulář a zajistěte si svoje místo co nejdříve.

Share event

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Try Better Hotel for 30 days.
Free and without a credit card!

Within 24 hours after sending the form, our sales representative will contact you and arrange a system demonstration date with you.