Pojištění rezervace proti COVID-19 přímo v online rezervačním formuláři

3 minutes reading

19. 10. 2020

Kateřina Vejdová

Nabídněte hostům unikátní službu Hotel Storno, pojištění pro případ zrušení pobytu mimo jiné i z důvodu onemocnění COVID-19. Chcete pojištění poskytovat přímo ve Vašem booking engine a nemít s tím žádné starosti? Pokud ano, tak právě pro Vás máme parádní novinku - napojení na HotelStorno od ERV!

Co je to HotelStorno a jak funguje

HotelStorno je pojištění ERV Evropské pojišťovny a je určené provozovatelům ubytovacích zařízení. Ocení ho zejména ti, kteří rádi zkvalitňují a posouvají svoje služby a chtějí klientům nabídnout komplexní servis.

Z průzkumu mezi členy Asociace hotelů a restaurací vyplývá, že 9 z 10 provozovatelů má nepříjemnou zkušenost se stornem pobytu. Sesterská společnost ERV Evropské pojišťovny úspěšně nabízí pojištění také v Rakousku, kde ho využívá více jak 3 000 hotelů. 

 

Jaké důvody storna pobytu pojištění kryje

  • z důvodu aktuálního onemocnění / úrazu klienta nebo jeho nejbližšího příbuzného či onemocnění COVID-19 klienta neboj jeho spolucestujícího
  • nezaviněné ztráty zaměstnání
  • rozvodového řízení
  • konání opravné zkoušky v termínu pobytu
  • rozsáhlého poškození bydliště
  • odpovědnost za škody v ubytovacím zařízení
 

Pokud již s HotelStorno spolupracujete a chcete vše pouze automatizovat v rámci procesu rezervace v rezervačním formuláři na webu  – mrkněte na návod a v několika krocích vše zvládnete nastavit. 

Sdílet článek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Související články

Move your business to an entire new level.

Submit your inquiry and order a trial version of the system for 30 days for free! 

Try Better Hotel for 30 days.
Free and without a credit card!

Within 24 hours after sending the form, our sales representative will contact you and arrange a system demonstration date with you.