Nový rezervační systém Better Hotel

3 minutes reading

12. 10. 2022

Získejte více přímých rezervací díky novému rezervačnímu systému Better Hotel.

Proč náš rezervační formulář? Stojí to za to!

Ptáte se proč byste měli chtít rezervační systém právě od Better Hotelu?

Záměrem je maximalizace prodeje přes váš rezervační portál a dokončení procesu přímé rezervace. Přímý zákazník je velice cenný a jednoduchost rezervace je jedním z klíčových bodů zákaznické spokojenosti. 

Základní premisou je mít vše v jednom systému. Nemusíte se tak starat
o komunikaci s jiným poskytovatelem, řešit případné problémy nebo  platit měsíční poplatek za využívání.

U nás máte jistotu, že rezervační systém Better Hotel je plně kompatibilní s naším hotelovým systémem a díky plné automatizaci odpadá chybovost.

Pojďme se společně podívat co náš nový rezervační systém umí

Optimalizace procesu uskutečnění rezervace
Hostovi nabízíme ihned informace o kapacitě, cenách či “restrikcích”. Díky tomu se zvyšuje pravděpodobnost uskutečnění rezervace, protože host nemusí čekat, než se mu někdo ozve, může ihned uskutečnit rezervaci a neodejde na jiný prodejní kanál. 

Šetříme vaše náklady
Váš personál nemusí zdlouhavě odpovídat na emaily ohledně volných kapacit a cen, řešit výzvy k platbě záloh nebo potvrzovat rezervaci. Vše zvládne rezervační systém automaticky.

Vylepšená prezentace pobytových balíčků a propojení ubytování s vouchery
Nejenom že hostovi nabídneme možnost ubytování, ale systém chytře kombinuje také nabídku pobytových balíčků, voucherů a podobných marketingových aktivit, aby vám zvýšil hodnotu vašich rezervací.

Eliminuje chybovost
Automatizace procesu vám na jedné straně pomůže snížit riziko „overbookingu“,
na druhé straně vám také může pomoci vyřešit i procesy ohledně automatizování plateb nebo bezpečné přijímání garance kartou.

A co nový rezervační systém přináší navíc?


Moderní design
Zásadním způsobem se změnil vzhled systému. Při vývoji se kladl důraz na intuitivní ovládání a přehledný design, rychlost uskutečnění rezervace a také na skutečnost, že 70% rezervací přichází již přes mobilní telefony.

Klíčová je také rychlost

Pro úspěšnou konverzi je nutné, aby měl host co nejjednodušší a nejrychlejší cestu
k uskutečnění rezervace. Nový rezervační systém je až 5x rychlejší než jeho předchůdce a je více než plně konkurenční.

Hladký průběh rezervace

Nový rezervační formulář hosta přirozeně dovede až k dokončení rezervace a to díky optimalizaci procesu, kdy si host nejprve vybírá z fotografií, následně
z cenových plánů a upsellu a až v závěru řeší vkládání údajů. Rezervaci nově zadá již ve 3 krocích a tím se zvyšuje pravděpodobnost jejího dokončení.

Balíčky i vouchery v jednom

Velký posun zaznamenala i nabídka pobytových balíčků a ubytovacích voucherů. Ve výchozím stavu funguje rezervační systém jako globální nástroj prodeje, kde si host může rezervovat nejen ubytování, ale všechny vaše služby. Přehledně tedy může volit mezi pokoji, balíčky či vouchery. Samozřejmostí pro nás je, že se vám rezervační systém přizpůsobí a můžete mít i jedinečnou nabídku pouze balíčků.

Chytré funkce pro podporu prodeje

Novinkou je i zobrazení nejvýhodnějších cen při výběru termínů, které má host
k dispozici jak za celé ubytování tak pro každý „room type“. Pro skupinové rezervace systém chytře sestaví nabídku na míru, která by pro hosta mohla být zajímavá. 

Nabídka pro multilicence

V případě, že máte více zařízení, neopomenutelný pro vás bude režim multilicencí. Nově tedy můžete hostům zobrazit globální nabídku všech vašich zařízení a to formou přehledného rozcestníku na homepage. Host následně pokračuje do detailu jednotlivých nabídek.

A to není všechno. Nová služba "Online marketing" vám pomůže být vidět.

Přinášíme další novinku – službu „Online marketing“, která zviditelní vaše ubytovací zařízení v onlinovém světě. Tím získáte více unikatních návštěvníků a náš nový rezervační systém vám přinese více hostů. Více o službě se v blízké době dozvíte na našem webu nebo nás kontaktujte napřímo.

Vzbudili jsme váš zájem?

Zavolejte si pro více informací. Neváhejte nás oslovit a zjistěte více.
Váš Better Hotel
… a máte čas na své hosty

+420 608 531 336
info@better-hotel.com

Sdílet článek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Související články

Move your business to an entire new level.

Submit your inquiry and order a trial version of the system for 30 days for free! 

Try Better Hotel for 30 days.
Free and without a credit card!

Within 24 hours after sending the form, our sales representative will contact you and arrange a system demonstration date with you.