Nové nástroje vám usnadní plnění povinností spojených s Covid-19

5 minut čtení

10. 8. 2021

Dana Reháková

Bedlivě jsme sledovali vývoj pandemie Covid-19 a povinnosti, které pro hotely vznikly. A připravili jsme nové nástroje, které umožňují jejich plnění přímo ze systému Better Hotel, abyste ušetřili čas i starosti. Podívejte se, co nového Better Hotel umí.

Povinnosti, které vám současný stav ukládá, je určitě možné řešit ručním vyplňováním formulářů, ověřováním po e-mailu nebo naživo na recepci. To je ale dost neefektivní a časově náročné. Nové nástroje v systému Better Hotel celý proces zjednoduší a ušetří čas vám i vašim hostům.

Hosté nahrají testy a očkovací
certifikáty online

V klientském centru, kde si hosté spravují svou rezervaci mohou provádět se svou rezervací různé akce jako například online check-in,  objednat transfer, ale zároveň mohou nově nahrávat dokumenty, které nutně potřebujete k tomu abyste každého hosta mohli legálně ubytovat.V klientském centru, kde si hosté spravují svou rezervaci, můžou nově nahrát covid dokumenty – testy, očkovací certifikáty apod.

 

Certifikáty hosté vyřeší spolu s online check-inem. Systém jim popíše, které dokumenty jsou potřeba, a vysvětlí také, proč je jejich odevzdání důležité. Covid dokumenty stanoví vyhláška Ministerstva zdravotnictví ČR, na jejich stránkách také najdete aktuální podmínky[1] . Dokumenty můžou hosté nahrát i z mobilu. Stačí je vyfotit, uložit a je hotovo.

Po odeslání dokumentů přijde hostovi i Vám, jako ubytovatelům, do emailu oznámení, že daný host má již nahrané veškeré covid dokumenty ke své rezervaci. Tato potvrzení si můžete tisknout přímo i z rezervační karty hosta.Po uložení dokumentů přijde vám i hostům e-mailové potvrzení, že covid dokumenty jsou k dané rezervaci odevzdané. Toto potvrzení jde také vytisknout z rezervační karty hosta.

 

Hosté můžou sami provést online
check-out

Bezkontaktní styk s hosty je dnes už běžný a v podstatě nezbytný. Proto další novinka, kterou jsme do systému Better Hotel zavedli, je online check-out. Ten klienti vyřídí sami v zákaznickém portálu při správě své rezervace.

Je jen na vás, jestli klientům online check-out zpřístupníte, nebo ne. Pro jeho spuštění je potřeba mít aktivní platební bránu.

V rámci on-line check-outu si také hosté mohou sami zadat konzumaci z minibaru. To ušetří čas vám i klientům, kteří se tak nemusí zbytečně zdržovat na recepci. 

Pokud host vyřídí vše, co je k check-outu potřeba, přesměruje ho systém na platební bránu, kde svůj pobyt zaplatí online platební kartou. Na e-mail pak dostane doklad a vám přijde e-mailové potvrzení o check-outu. Doklad o zaplacení se sám uloží do vystavených dokladů a rezervace se přepne do stavu check-out. V notifikačním centru budete mít informaci, že můžete danou rezervaci zkontrolovat.

Líbí se vám nové funkce? Vyzkoušejte si zdarma demo verzi systému! Ozvěte se nám, budeme se na vás těšit.

Sdílet článek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Související články

Move your business to an entire new level.

Submit your inquiry and order a trial version of the system for 30 days for free! 

Try Better Hotel for 30 days.
Free and without a credit card!

Within 24 hours after sending the form, our sales representative will contact you and arrange a system demonstration date with you.