Novinky v Better Hotelu za duben 2024

3 minutes reading

16. 5. 2024

Adam Blažek - obchodní ředitel Better Hotel

Better Hotel přináší za duben 2024 několik novinek: propojení s Travelkingem pro zvýšení prodejů, vylepšení statistik s novými exporty do Excelu, aktualizace emailingu, nové funkce v online rezervačním formuláři, vylepšení housekeeping s možností sledování preferencí hostů a úpravy klientského portálu.

Novinky v systému přidané v dubnu 2024:

Obsah

Napojení na Travelking

Avizovaná spolupráce s předním českým prodejcem pobytových balíčků je na světě. Nyní můžete připojit svůj hotel k portálu Travelking pomocí našeho hotelového systému. Tento portál měsíčně navštíví přes 1 500 000 vašich potenciálních hostů, kteří si mohou koupit nový zážitek i ve vašem hotelu. Připojte se k více než 700 dalším hotelům a získejte nový prodejní kanál pro vaše ubytování. 

Návod k napojení Travelkingu naleznete v Better Hotelu v sekci Centrum nápovědy – připojené aplikace.

Aktualizace statistik

  • Security deposit – nyní můžete sledovat statistiky bezpečnostní jistiny. Na základě vašich požadavků si nově můžete zobrazit statistiky tzv. security depositu neboli bezpečnostní jistiny, které oceníte zejména při poskytování dlouhodobých nájmů. Podrobnosti najdete v rámci Statistiky – Hotel – Dlouhodobé nájmy – Bezpečnostní jistiny.
  • Export statistik dlouhodobých nájmů – zjednodušení správy nemovitostí. Nově přidáváme možnost exportovat statistiky dlouhodobých nájmů do Excelu, aby byla vaše správa nemovitostí ještě efektivnější. Více informací naleznete v rámci Statistiky – Hotel – Dlouhodobé nájmy – Stav nájmů a Neuhrazené nájmy.

Vylepšení emailingu

Nová proměnná pro preciznější komunikaci s vašimi hosty – přidali jsme do našeho automatického emailingu novou proměnnou (SALDO_TO_PAY), která nově umožňuje automaticky a jednoduše informovat vaše klienty o celkové částce, která jim zbývá k úhradě po započítání všech záloh a přijatých plateb.

Díky této nové proměnné můžete vaše hosty automaticky informovat o tom, kolik jim ještě zbývá zaplatit na jejich hotelovém účtu.

Inovace v Online rezervačním formuláři

Abychom zjednodušili a zabezpečili transakce při nákupu ubytovacích voucherů vašich hostů, implementovali jsme novou funkci, která vám umožní vyžadovat okamžitou platbu kartou. Zároveň je možné vypnout zobrazení možnosti platbou bankovním převodem. 

Nastavení naleznete v rámci Nastavení – Prodej poukazů.

Housekeeping - štítky a preference hostů

Zlepšujeme přehlednost a efektivitu naší housekeepingové aplikace, která vám nově bude zobrazovat štítky a preference klienta, což usnadní práci jak vašim uklizečkám, tak pracovníkům recepce.

Úpravy klientského portálu

Klientský portál prošel částečnou textovou úpravou s cílem rychlejšího získání platby od vašich klientů. Nově náš klientský portál uvádí nový text „Zaplaťte svůj účet online a vyhněte se čekání“ místo původního textu „Vyhněte se čekání při odjezdu a uhraďte svůj pobyt online.“. 

Dle našeho interního testování tato změna zajímavě zvyšuje počet úhrad ze strany vašich hostů již během jejich pobytu. 

A to není vše!

Pro více informací o našich nových skvělých funkcích, které jsme pro vás připravili, navštivte sekci Aktualizace v rámci našeho systému. Jsme zde, abychom vám usnadnili vaši práci a ušetřili vám co nejvíce času. 

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu.

Sdílet článek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Související články

Move your business to an entire new level.

Submit your inquiry and order a trial version of the system for 30 days for free! 

Try Better Hotel for 30 days.
Free and without a credit card!

Within 24 hours after sending the form, our sales representative will contact you and arrange a system demonstration date with you.