Novinky v Better Hotelu za červenec 2024

3 minutes reading

4. 9. 2024

Andrea Maroušková - specialista péče o klienty Better Hotel

V Better Hotelu jsme pro vás v červenci přidali další skvělé aktualizace pro jednodušší správu a lepší uživatelský zážitek. Podívejte se na naše nejnovější vylepšení.

Novinky v systému přidané v červenci 2024:

Obsah

Povinné údaje na platební bráně – více bezpečnosti a kontroly

Od 1. srpna 2024 jsme aktualizovali všechny platební brány v systému Better Hotel. Nyní se vyžaduje zadání emailu a telefonu klienta při každé platbě, což odpovídá novým bezpečnostním požadavkům. Tento krok zvyšuje ochranu proti podvodům a zlepšuje celkovou bezpečnost vašich transakcí.

 

Online check-in s povinným emailem

Nově jsme přidali možnost vyžadovat email při online check-inu pro prvního hosta.

Tato funkce vám umožní udržet kontakt s hosty i po jejich odjezdu, což zlepší vaše marketingové možnosti a budování dlouhodobých vztahů.

Automatická správa kategorií hostů

 Méně administrativy, více času na hosty

Díky nové funkci můžete nyní nastavit výchozí kategorii hosta v rámci online rezervací, což vám ušetří čas při správě rezervací. Tento nástroj minimalizuje chyby a zajišťuje, že je vše správně nastaveno již od začátku.


Emailing

Jeden email, jeden newsletter – úspornější a efektivnější komunikace

Pokud klienti mají více rezervací pod jednou emailovou adresou, obdrží nyní pouze jeden newsletter. Tímto způsobem šetříte jejich čas a zlepšujete jejich zážitek.

Přehlednost preferencí pokojů – vše na jednom místě

Preferované pokoje se nově zobrazují i v automatickém shrnutí rezervace. Tato aktualizace zajišťuje lepší přehled a jednodušší správu rezervací, což oceníte vy i vaši hosté.

Nástěnky pro majitele bytů

Nová éra správy dokumentů s lokálními a globálními nástěnkami

Správa výkazů pro majitele bytů se právě stala mnohem efektivnější. Přidali jsme novou sekci „Nástěnky“, která vám umožní přidávat a spravovat dokumenty buď pro konkrétního majitele (lokálně), nebo pro všechny majitele najednou (globálně). Tato inovace vám ušetří čas a zjednoduší celý proces správy výkazů.

A to není vše!

Pro více informací o našich nových skvělých funkcích, které jsme pro vás připravili, navštivte sekci Aktualizace v rámci našeho systému. Jsme zde, abychom vám usnadnili vaši práci a ušetřili vám co nejvíce času. 

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu. Váš Better Hotel. 

Sdílet článek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Související články

Move your business to an entire new level.

Submit your inquiry and order a trial version of the system for 30 days for free! 

Try Better Hotel for 30 days.
Free and without a credit card!

Within 24 hours after sending the form, our sales representative will contact you and arrange a system demonstration date with you.