Novinky v Better Hotelu za srpen 2024

3 minutes reading

11. 9. 2024

Andrea Maroušková - specialista péče o klienty Better Hotel

Better Hotel v srpnu zavádí novinky jako snadné odhlášení z newsletterů, automatizaci obsahu pro dlouhodobé nájmy, měsíční kalendář a správu security deposit. Zároveň byla zlepšena správa rezervací a uživatelský zážitek na klientském portálu.

Novinky v systému přidané v srpnu 2024:

Obsah

Měsíční kalendář pro online rezervační formulář

Pro usnadnění správy dlouhodobých nájmů jsme přidali možnost aktivace měsíčního kalendáře. Tuto funkci můžete zapnout v sekci Nastavení → online rezervace → základní nastavení, nebo při úpravě variant prodeje. Pro delší pronájmy si také můžete nastavit různé cenové tarify podle délky pobytu.

Rezervační poplatek

Nově můžete nastavit rezervační poplatek, který se automaticky přidává do rezervací přes online webový formulář. Tento poplatek si můžete v rámci účtu rezervace pojmenovat včetně jazykových mutací v sekci označení účetních položek.

Emailing

Odhlášení Nesletteru jedním kliknutím – Pro lepší správu zákaznických preferencí jsme zjednodušili možnost odhlášení z newsletteru pomocí nového tlačítka v emailové komunikaci.

Automatický obsah pro dlouhodobé nájmy – Nová úprava šablon emailů pro dlouhodobé nájmy nyní zahrnuje informace o rezervačním poplatku a jistině, což zajišťuje kompletní informovanost hostů.

Automatický obsah při výběru konkrétního pokoje – Při volbě konkrétního pokoje se vybraný pokoj automaticky propíše do šablony emailu, což hostům umožňuje snadno ověřit správnost rezervace.

Pokladní prodej

Volba skladů

Standardní uživatelé již nemohou měnit sklad, ze kterého prodávají zboží. Tuto možnost nyní mají pouze manažeři, což zajišťuje větší přesnost při správě zásob.


Klientský portál

Zákaz editace rezervace v případě storna

Z důvodu ochrany jsme zakázali editaci stornovaných rezervací na klientském portále. Po stornování již nebude možné provádět platby ani žádné jiné změny.

Rental portál pro dlouhodobé nájmy

V Rental portálu je nově možné zobrazit a uhradit security deposit, což hostům poskytuje větší kontrolu nad jejich rezervací.

Další funkce pro dlouhodobé nájmy

Úprava nastavení splatnosti nájmu, ale i nové proměnné napříč systémem

Nyní můžete zvolit, zda chcete uhradit nájem za aktuální nebo předchozí měsíc, což naleznete v sekci Cenotvorba → správa ceníků → editace.

Pro zefektivnění správy dlouhodobých pronájmů jsme přidali také nové proměnné do emailů a dokumentů, například soupis jistin, soupis nájmů, hodnotu prvního nájmu a další.

A to není vše!

Pro více informací o našich nových skvělých funkcích, které jsme pro vás připravili, navštivte sekci Aktualizace v rámci našeho systému. Jsme zde, abychom vám usnadnili vaši práci a ušetřili vám co nejvíce času. 

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu. Váš Better Hotel. 

Sdílet článek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Související články

Move your business to an entire new level.

Submit your inquiry and order a trial version of the system for 30 days for free! 

Try Better Hotel for 30 days.
Free and without a credit card!

Within 24 hours after sending the form, our sales representative will contact you and arrange a system demonstration date with you.