Novinky v manažerském oprávnění

3 minúty čítania

10. 11. 2022

Potřebujete občas zasahovat do uzamčených rezervací a doposud jsme vám úpravy zajišťovali pouze my? Začněte využívat rozšířené manažerské funkce a šetřete čas.

Od začátku fungování Better Hotelu se snažíme, aby se vám se systémem skvěle pracovalo. Průběžně vyhodnocujeme vaše požadavky, abychom tento cíl skutečně plnili. Nedávný průzkum vašich dotazů nám odhalil, že byste ocenili možnost provádět některé zásahy do systému, které doposud mělo v kompetenci pouze naše technické oddělení.

Proto jsme se rozhodli zařadit do vývoje toto rozšíření a dát vám některé funkce také k dispozici. Věříme, že oceníte tyto úpravy a bude pro vás práce se systémem zase o další stupeň efektivnější.

Nové funkce pro manažery

Zásahy dáváme do rukou opravdu jen kompetentním osobám a nemůže je tedy provádět nikdo jiný než majitel či manažer. Konkrétně jsme pro vás upravili následující procesy.

  1. Rušení procesu check-in / out
    V některých situacích se může stát, že provedené akce check-in či check-out rezervací neproběhly od personálu správně nebo je nutné provést úpravy. Nyní máte vy, jako manažeři, možnost tyto akce zrušit, stav upravit a znovu je provést správně bez nutnosti toto řešit s naším technickým oddělením.

  2. Znovuotevření účtu
    Je nutné do odbydlené rezervace dodatečně přidat některé položky
    a vyfakturovat je? Využijte novou funkci znovuotevření účtu a situaci máte ihned vyřešenou i s vazbou do statistik a dalších částí systému.

  3. Vrácení položek na účet
    Po některých typech manuálních zásahů do vystavovaných dokladů se stornované položky nemusí vrátit zpět na účet rezervace. Nyní máte nově možnost vrácení takových položek vynutit.

  4. Znovu nahrát kartu z OTA
    Externí portál aktualizoval údaje o kreditní kartě v rezervaci? Jedním kliknutím si vyžádáte zaslání nové karty do Better Hotelu.

Přidělujte správně uživatelské role

Je třeba mít na paměti, že tyto úpravy mohou vykonávat pouze uživatelé s rolí manažer a majitel. Je tedy nezbytné přidělovat uživatelům správné přístupy, aby nedocházelo k manipulaci s rezervacemi.

Pokud vás nové funkce systému zaujaly a chcete se již konkrétně dozvědět, jak je
v Better Hotelu používat, připravili jsme pro vás stručný manuál, který vám vše ukáže. 

Sdílet článek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Související články

Posuňte Vaše podnikanie na novú úroveň.

Odošlite dopyt a objednajte si skúšobnú verziu systému na 30 dní zadarmo! 

Vyskúšajte si Better Hotel na 30 dní.
Zadarmo a bez kreditnej karty!

Do 24 hodín po odoslaní formulára sa Vám ozve náš obchodný zástupca a dohodne si s Vami termín ukážky systému.