Novinky v Better Hotelu za březen 2024

5 minut čtení

9. 4. 2024

Adam Blažek - obchodní ředitel Better Hotel

Milí partneři a uživatelé našeho systému Better Hotel, je nám ctí sdílet s vámi vzrušující inovace a aktualizace, které jsme pro vás v Better Hotelu vyvinuli během března. Pro úplný přehled všech novinek, které na vás čekají, navštivte prosím sekci Centrum nápovědy - Aktualizace v našem systému.

Novinky v systému přidané v březnu 2024:

Nové integrace

  • Travelking – vítáme do naší rodiny integrací známou českou společnost, která nabízí širokou škálu pobytových a zážitkových balíčků jako například portál Slevomat.cz. Aktuálně probíhá pilotní testování s vybranými klienty.

  • E-term – propojení se systémem E-term vám umožní efektivnější regulaci teploty ve vašem ubytování, díky čemuž můžete dosáhnout ještě větších úspor za topení. 

  • TT-lock – napojení na TT-lock vám umožní nabídnout vašim hostům bezkontaktní vstupy na pokoj pomocí programovatelných PIN zámků.

  • IMA – nově je možné napojit náš hotelový systém na check-in kiosky IMA, což vám zjednoduší proces příjezdů hostů a zkrátí jejich celkovou dobu u vás na recepci. 

Nové funkce v online rezervačním formuláři

  • Výběr preference – tato nová funkce umožňuje vašim hostům zohlednit při výběru pokoje jejich konkrétní preference. Nově tak můžete vašim hostům umožnit si vybrat pokoj s výhledem, pokoj v přízemí atd. Tuto možnost můžete vašim hostům nabídnout za příplatek nebo zcela zdarma. Více informací naleznete v rámci našeho centra nápovědy zde.

  • Interaktivní mapa areálu s možností výběru konkrétního pokoje – nově si vaši hosté můžou zobrazit mapu vašeho areálu a okamžitě si na ní vybrat konkrétní pokoje a apartmány. 

Výkazy pro majitele bytů

Tuto skvělou funkci oceníte pokud s pomocí našeho systému spravujete nemovitosti konkrétním majitelům. Náš systém nově zvládne v rámci těchto výkazů reportovat majitelům obsazenost a tržby jejich bytů. Zároveň jim náš systém umožní si vytvořit jejich vlastní majitelskou rezervaci.

Konkrétní nové funkce:

  • Možnost vytvořit majitelskou rezervaci i s nulovou cenou.

  • Rozšířené statistiky tržeb pro majitele bytů. 

  • Přehledná tabulka s detailem jednotlivých rezervací.

  • Možnost vkládání užitečných dokumentů – např. smlouvy nebo měsíční vyhodnocení.

  • Majitelé mohou nově přímo editovat prodejní ceny bytů. 

Výkazy pro majitele bytu lze nastavit zcela individuálně pro každého majitele. 

Více informací naleznete v rámci našeho centra nápovědy zde.

Stažení dokladů v klientském portále

Nově mají vaši hosté možnost si přímo v klientském portále stáhnout zálohové i konečné faktury za jejich ubytování. Tuto možnost hosté naleznout přímo v klientském portále v části “Zobrazit můj účet”. 

 

Klientský portál pro dlouhodobé nájmy / ubytování

Poskytujete dlouhodobé nájmy? Například v rámci studentského ubytování? Pak vás jistě potěší náš nově upravený klientský portál, který jsme vytvořili přímo pro správu těchto dlouhodobých rezervací ve spolupráci s našimi klienty. 

Konkrétní nové funkce:

  • Hosté mohou skrze klientský portál zaplatit bezpečnostní deposit.

  • Stejně tak mohou vaši hosté zaplatit pravidelné měsíční nájmy.

  • Hosté mohou přímo v klientském portálu podepisovat předávací protokoly, nájemní smlouvy, souhlasy atd. Veškeré dokumenty se v rámci klientského portálu samozřejmě evidují.

  • Hosté mohou nově provádět online check-in.

A to není vše!

Pro více informací o našich nových skvělých funkcích, které jsme pro vás připravili, navštivte sekci Aktualizace v rámci našeho systému. Jsme zde, abychom vám usnadnili vaši práci a ušetřili vám co nejvíce času. 

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu.

Sdílet článek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Související články

Posuňte Vaše podnikanie na novú úroveň.

Odošlite dopyt a objednajte si skúšobnú verziu systému na 30 dní zadarmo! 

Vyskúšajte si Better Hotel na 30 dní.
Zadarmo a bez kreditnej karty!

Do 24 hodín po odoslaní formulára sa Vám ozve náš obchodný zástupca a dohodne si s Vami termín ukážky systému.