Prípadová štúdia

Hotel Týnec

Hotel Týnec je útulným rustikálním hotelem v památkově chráněné budově bývalé manufaktury na kameninu postavené roku 1813. Hotel má 11 klidných pokojů, velký společenský sál a několik salonků. Samozřejmostí je samostatná snídaňová místnost. Část objektu nechal na hotel přestavět již František Ferdinand d’Este před rokem 1900 pro své hosty navštěvující konopišťské panství.

Používané služby

recepční systém, rezervační systém, channel manager, booking engine s napojením na platební bránu, klíčový systém (Keyguru)

Proč jste vybrali systém Better Hotel?

Při převzetí provozu hotelu jsme řešili problematiku řízení provozu hotelu a hledali rezervační systém, který bude odpovídat hotelu naší velikosti a bude dostatečně flexibilní pro specifické požadavky – např. napojení na účetní systém. Cílem bylo co nejvíce automatizovat přenos dat a omezit chybovost způsobovanou lidským faktorem. Vybírali jsme z několika systémů a po finálním posouzení jsme si vybrali Better Hotel, který vyhověl jak naším požadavkům, tak byl i finančně přívětivý.

Co Vám systém Better Hotel nově umožnil a jaký je pro Vás jeho hlavní přínos?

Snad nejdůležitějším přínosem je flexibilní zákaznický servis, který nám v mnohém pomáhá s rozjezdem hotelového provozu. Z pohledu vedení hotelu je důležitý přehled a sledování jednotlivých segmentů provozu a také zásahů do jednotlivých dokladů. Co nám velmi vyhovuje je provoz na všech typech periferií bez ohledu na jakém systému běží. Také aplikace pro mobilní zařízení nám zjednodušují přenos informací např. o stavu úklidu.

Jak je pro Vás důležitá uživatelská přívětivost, design a intuitivnost systému Better Hotel?

Důležitým momentem ve využití systému je jeho intuitivní ovládání, a to především pro personál recepce, kde lze pro jednotlivé rezervace nastavit optickou podporu stavu rezervace, na kartě rezervace jsou všechny potřebné informace. Jistě je zde prostor pro rozvoj, ale již v současné podobě je systém dostatečně přehledný. Důležitá je také ochota personálu do systému proniknout a využít jeho všechny výhody.

Jak vnímáte zákaznickou podporu, její kvalitu a reakční dobu Better Hotelu?

Zákaznická podpora je bezesporu nejsilnější stránkou celého systému. Jsme rádi, že máme přidělenou svou „dvorní“ konzultantku, která umí v podstatě kdykoliv vyřešit náš problém a posunout nás správným směrem. V podstatě jsme tím získali další osobu do týmu a v mnohém nám to ulehčuje nastavování jednotlivých kroků. Také klasická zákaznická podpora funguje nadmíru dobře a vždy daný problém vyřeší v reálném čase a bez odkladů.

Reaguje podle Vás systém Better Hotel na trendy v hospitality a jaký je jejich přínos pro Vaše ubytovací zařízení?

Z pohledu služeb zákazníkovi umožňuje systém interagovat a poskytnout mu veškeré dostupné informace, a to s velkou mírou automatizace. Zde je ovšem potřeba velmi dobře znát svůj hotelový provoz a také potřeby zákazníků. Je třeba také velmi pečlivě nastavit míru četnosti poskytovaných informací, aby se zákazník necítil přesycen. Systém jako takový nám umožňuje se nechat vést v nových trendech bez nutnosti je přemrštěně sledovat

Jak si ve Vašich očích celkově vede Better Hotel?

Jelikož máme za sebou výběr systému poměrně nedávno, můžeme jen konstatovat, že svého výběru nelitujeme. V mnohém jsme poznali také vazby na jiné rezervační systémy a pořád nám přijde, že jsme vybrali nejlépe, jak jsme mohli.



 

Václav Pošmurný – ředitel hotelu Týnec

Vyskúšajte si Better Hotel na 30 dní.
Zadarmo a bez kreditnej karty!

Do 24 hodín po odoslaní formulára sa Vám ozve náš obchodný zástupca a dohodne si s Vami termín ukážky systému.