České hotely pomáhají. Pomáhejte také.

3 minúty čítania

31. 3. 2020

Ludmila Faltusová

Hotely, penziony a další ubytovatelé v České republice stejně jako Vy dnes čelí výzvě jménem koronavirus. S projektem Hero Hotel se vytváří prostor, kde se vzájemná pomoc a spolupráce násobí, kde bojujeme všichni společně každý dle svých možností. Buďte u toho a pomáhejte také!

Jak projekt Hero Hotel funguje?

Lidé pomáhají hotelům, hotely pomáhají zdravotníkům, zdravotníci pomáhají lidem. Zkrátka na jedné platformě spojujeme všechny, kteří bojují v první linii, nabízíme jim spolupráci s hotely a možnost zajistit si nouzové ubytování.

A zároveň dáváme všem lidem z jejich domovů příležitost podpořit naše české hotely nákupem poukazu na ubytování či služby, který uplatní v budoucnu při plánování své dovolené.

Co může hotel zapojením do projektu získat?

  • stát se součástí unikátní iniciativy, díky kterému pomůžeme bojovníkům z první linie,
  • podpořit dobré jméno svého hotelu,
  • sdílet svůj příběh a projekt, kterým sami pomáháte,
  • inspirovat k pomoci ostatní, aby přiložili ruku k dílu,
  • příležitost nabídnout poukazy na ubytování a služby všem, kteří Vás chtějí podpořit a přijet k Vám na dovolenou.

Marie Hlinková, manažerka rodinného hotelu a restaurace Fortna v Chrudimi, sdílí příběh pomoci, který se svým personálem rozjeli v momentě, kdy byli nuceni hotel úplně zavřít a provoz restaurace omezit na minimum:

„Chtěli jsme pomoct tím, co umíme nejlíp – dobrým jídlem. Proto jsme nabídli chrudimským hasičům a záchranné službě zavážku jídel za nákladové ceny každý všední den. Jsme rádi, že tuto nabídku využívají nepřetržitě už od 3. dne „karantény“ a podle ohlasů jim chutná.“

Jak projekt Hero Hotel přišel na svět?

Projekt vznikl jako nápad v momentě, kdy jsme chtěli pomoci, přiložit ruku k dílu v boji proti nákaze a zároveň podpořit hoteliéry v této nelehké době. Napadlo nás vytvořit hotelům platformu, která jim umožní nabízet volné ubytovací kapacity zdravotníkům, sdílet jejich příběh pomoci a zároveň prodávat své kapacity pomocí poukazu vystaveného na dobu, kdy se vše vrátí do starých kolejí.

A tak se zrodil Hero Hotel, na kterém se nyní kromě našeho týmu Mevris podílí i skvělá parta nadšenců z Amazing Places, kteří pomáhají také zkrátka proto, že mají srdce na pravém místě.

No a abychom dokázali pomoci co nejvíce hotelům, platforma je neziskový nekomerční projekt – registrace a další služby jsou zdarma, na prodej poukazů se nevážou žádné poplatky či provize.

Zapojení do projektu Vás bude stát jen pár minut času, které nám věnujete při Vaší registraci. Děkujeme!

Prodávejte poukazy i na Vašem webu, a to zdarma do konce června 2020

Chcete spustit prodej poukazů kromě platformy Hero Hotel i na Vašem hotelovém webu? Prodej poukazů nabízíme na období pandemie zcela zdarma.

Rezervační formulář snadno vložíte do Vašeho webu, v systému si vytvoříte sadu poukazů a spustíte prodej. Jak se hezky český říká – jednoduché jako facka. Napište nám, rádi s Vámi prodej poukazů nastavíme.

Sdílet článek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Související články

Posuňte Vaše podnikanie na novú úroveň.

Odošlite dopyt a objednajte si skúšobnú verziu systému na 30 dní zadarmo! 

Vyskúšajte si Better Hotel na 30 dní.
Zadarmo a bez kreditnej karty!

Do 24 hodín po odoslaní formulára sa Vám ozve náš obchodný zástupca a dohodne si s Vami termín ukážky systému.