Novinky v Better Hotelu za květen 2024

3 minúty čítania

26. 6. 2024

Adam Blažek - obchodní ředitel Better Hotel

V květnu jsme v Better Hotelu přinesli několik vzrušujících aktualizací a vylepšení, která vám usnadní správu a zlepší uživatelský zážitek. Pojďme se podívat na nejdůležitější novinky.

Novinky v systému přidané v květnu 2024:

Obsah

Nová integrace zámkového systému HB Group

Zahájili jsme pilotní testování integrace zámkového systému společnosti HB Group, která se dlouhodobě řadí mezi největší dovozce a prodejce klíčařského sortimentu na českém a slovenském trhu. Nabízené chytré řešení se zaměřuje na bezkontaktní zařízení s přístupem pomocí PINů, což výrazně usnadňuje bezkontaktní check-in pro hosty v rámci konceptu bezkontaktní recepce. 

Nová integrace zámkového systému HB Group

Optimalizace synchronizace cenových plánů přes Channel manager

Synchronizace cenových plánů byla optimalizována pro použití více cenových plánů naráz. Pro více informací o této novince neváhejte kontaktovat vašeho account managera. 

Možnost trvalého mazání stornovaných dokladů

Manažeři a majitelé nyní mohou trvale mazat stornované a opravné daňové doklady. Protože i my máme v našem týmu účetní, připravili jsme pro vás i krátký bezpečnostní manuál, ve kterém popisujeme případné důsledky smazání výše uvedených dokladů. Tento manuál naleznete v rámci centra nápovědy – Aktualizace – Aktualizace za květen. 

Možnost trvalého mazání stornovaných dokladů

Nové zástupné proměnné

Do částí našeho systému, které se týkají souhlasů a formulářů, jsou nově přidané zástupné proměnné. Tato změna vám umožní nabídnout vašim hostům více personalizovaný zážitek, který můžete svým hostům zajistit díky našim automatizacím prakticky bez práce. 

Rozšířené cílení e-mailových kampaní

Nově je v rámci našeho systému možné nastavit odesílání automatických e-mailových kampaní v návaznosti na konec jednotlivých rezervací, což vám pomůže zvýšit relevanci zasílaných zpráv a dále vylepšit cílení vašich marketingových kampaní. 

Chytřejší odesílání newsletterů

Systém nyní lépe detekuje duplicity hostů, takže se vracejícím hostům nepošle váš newsletter víckrát, což zlepší efektivitu vašeho marketingové sdělení.

Chytřejší odesílání newsletterů

Překlady systému

Vylepšili jsme současný překladový modul do anglické verze. U daného modulu došlo k významnému zrychlení načítání, což vám usnadní vaši práci a zlepší váš celkový uživatelský zážitek. 

A to není vše!

Pro více informací o našich nových skvělých funkcích, které jsme pro vás připravili, navštivte sekci Aktualizace v rámci našeho systému. Jsme zde, abychom vám usnadnili vaši práci a ušetřili vám co nejvíce času. 

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu. Váš Better Hotel. 

Sdílet článek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Související články

Posuňte Vaše podnikanie na novú úroveň.

Odošlite dopyt a objednajte si skúšobnú verziu systému na 30 dní zadarmo! 

Vyskúšajte si Better Hotel na 30 dní.
Zadarmo a bez kreditnej karty!

Do 24 hodín po odoslaní formulára sa Vám ozve náš obchodný zástupca a dohodne si s Vami termín ukážky systému.